Përjetoni emocionet e të gjitha ngjarjeve sportive në 5 kanale HD dedikuar sportit.

Mos humbisni asnjë ndeshje të 7 kampionateve sportive çdo ditë: Uefa Champions League, Belg, Skocez, Portugez, Zvicerian, Kupa e mbretit dhe Formula-E....

KUJDES NGA PLATFORMAT PIRATE

Lista e platformave që piratojnë PA Të DREJTA kanalet TRING është si mëposhte: 1. ALBOX, 2.TVALB, 3.TIBO, 4.TV ALB, 5.NIMI TV, 6.ZANA IPTV, 7.ALBIPTV, 8.NIMITV, 9.GODOTEK, ....

Themelimi i RadioDeqani

RadioDeqani startoi për herë të parë më 18 Dhjetor 2007, ku kësaj radio ja dhanë besimin një numër i madhë miqësh, ndëgjues dhe bashkatdhetarë anë e mbanë botës....

RadioDeqani

RadioDeqani Radio e Mbar Shqiptare....

DO TË PËRJETONI EMOCIONE TË MËDHA

Çdo natë përjetoni emocione të ndryshme para ekranit së bashku me familjen tuaj.  6 kanale, mbi 2.500 filma çdo vit, me kryeveprat televizive më të mira të të gjitha kohërave, për tu shijuar para ekranit Tring. Cilësia që ju kërkoni vjen tek ju me kanalet Tring SuperTring ComedyTring MaxTring FantasyTring Life dhe Tring Shqip.