Përjetoni emocionet e të gjitha ngjarjeve sportive në 5 kanale HD dedikuar sportit.

Mos humbisni asnjë ndeshje të 7 kampionateve sportive çdo ditë: Uefa Champions League, Belg, Skocez, Portugez, Zvicerian, Kupa e mbretit dhe Formula-E....

KUJDES NGA PLATFORMAT PIRATE

Lista e platformave që piratojnë PA Të DREJTA kanalet TRING është si mëposhte: 1. ALBOX, 2.TVALB, 3.TIBO, 4.TV ALB, 5.NIMI TV, 6.ZANA IPTV, 7.ALBIPTV, 8.NIMITV, 9.GODOTEK, ....

Themelimi i RadioDeqani

RadioDeqani startoi për herë të parë më 18 Dhjetor 2007, ku kësaj radio ja dhanë besimin një numër i madhë miqësh, ndëgjues dhe bashkatdhetarë anë e mbanë botës....

RadioDeqani

RadioDeqani Radio e Mbar Shqiptare....

PROGRAMI NË TOPILIRIARADIO

Me poshtë mund ta shfletoni programin tonë

 • E HËNË

 • 07.00-09.30: Emisioni I mëngjesit
 • 09.30-10.30: Info- Magazina
 • 10.30-11.00: RetroMusic
 • 13.05-15.00: Një këngë për ty
 • 16.00-18.00: Emisioni Extra
 • 19.00-22.00: Urimet dhe Përshëndetjet
 • 00:00-02.00: Emisioni Një këngë për ty (R)
 • E MARTË

 • 07.00-09.30: Emisioni I mëngjesit
 • 09.30-10.30: Info- Magazina
 • 10.30-11.00: RetroMusic
 • 13.05-15.00: Një këngë për ty
 • 16.00-18.00: Emisioni Extra
 • 19.00-22.00: Urimet dhe Përshëndetjet
 • 00:00-02.00: Emisioni Një këngë për ty (R)
 • E MERKURË

 • 07.00-09.30: Emisioni I mëngjesit
 • 09.30-10.30: Info- Magazina
 • 10.30-11.00: RetroMusic
 • 13.05-15.00: Një këngë për ty
 • 16.00-18.00: Emisioni Extra
 • 19.00-22.00: Urimet dhe Përshëndetjet
 • 22:00-24:00: Programi I nates “Energy”
 • 00:00-02.00: Emisioni Një këngë për ty (R)
 • E ENJËTE

 • 07.00-09.30: Emisioni I mëngjesit
 • 09.30-10.30: Info- Magazina
 • 10.30-11.00: RetroMusic
 • 13.05-15.00: Një këngë për ty
 • 16.00-18.00: Emisioni Extra
 • 19.00-22.00: Urimet dhe Përshëndetjet
 • 00:00-02.00: Emisioni Një këngë për ty (R)
 • E PREMTE

 • 07.00-09.30: Emisioni I mëngjesit
 • 09.30-10.30: Info- Magazina
 • 10.30-11.00: RetroMusic
 • 13.05-15.00: Një këngë për ty
 • 16.00-18.00: Emisioni Extra
 • 19.00-22.00: Urimet dhe Përshëndetjet
 • 22:00-24:00 Programi I nates “E Premta SHOW”
 • 00:00-02.00: Emisioni Një këngë për ty (R)
 • E SHTUNË

 • 07.00-09.30: Emisioni I mëngjesit
 • 09.30-10.30: Info- Magazina
 • 11.00-12.00: Hiti I Javes (Argëtuese)
 • 13.05-15.00: Një këngë për ty
 • 15.00-16.00: Emisioni “Lajmi I Mire”
 • 19.00-22.00: Urimet dhe Përshëndetjet
 • 00:00-02.00: Emisioni Një këngë për ty (R)
 • E DIELË

 • 07.00-09.30: Emisioni I mëngjesit
 • 09.30-10.30: Info- Magazina
 • 11.00-12.00: Hiti I Javes (Popullore)
 • 13.05-15.00: Një këngë për ty
 • 15.00-16.00: Muzikë argetuese shqip te vjetra
 • 19.00-22.00: Urimet dhe Përshëndetjet
 • 22.00-24.00: Programi I nates “Fate Kohërash
 • 00:00-02.00: Emisioni Një këngë për ty (R)

 

 

Info-t e Kontaktit në topiliriaradio

 • Deçan
 • Pallati i Kultures “Jusuf Gervalla”kati i trete
 • Tel/Fix:0390/362228
 • Mob: 044/793 007 & 045/621 398