+436603210770 info@radiodeqani.net

RADIO DEÇANI

Zëri i ëmbël i Muzikës Shqipe Me ne Gjithmonë Afër Vendlindjes suaj

HTML Cod i Player te RadioDeçani

<iframe src=”https://mars.streamerr.co/cp/widgets/player/single/?p=8052″ height=”110″ width=”100%” scrolling=”no” style=”border:none;”></iframe>

URL Link i RadioDeçani

https://mars.streamerr.co:8052/;

për momentin nuk është i disponueshëm shkarkimi

Shkarko Radio Deqani në Google Play

Radio Deçani mund ti Dëgjoni HITET E VJETRA MUZIKORE SHQIP e të gjitha kohërave

HTML Cod i Player te RadioDeçani

<iframe src=”https://mars.streamerr.co/cp/widgets/player/single/?p=8052″ height=”110″ width=”100%” scrolling=”no” style=”border:none;”></iframe>

URL Link i RadioDeçani

https://mars.streamerr.co:8052/;

Një ndjesi e re dhe Zemra e Shqiptarisë “Radio Deqani” e bën ditën tuaj të paharrueshme me shumëllojshmërinë e madhe të këngëve. Mbush energji për ditë pune dhe pusho mendjen dhe shpirtin kur të doni atë në këtë mënyrë. Dëgjoni këngët e mrekullueshme melodioze të zgjedhjes suaj gjatë gjithë kohes 24/7. “RadioDeçani” është stacion radio e përshtatur plotësisht në internet, e cila ju siguron kënaqësinë 100%

Kontributi juaj sipas mundësive tuaja
Your contribution according to your possibilities

Stafi në Radio

Moderator/e

Studio 1. Wien Austri

kërkojmë moderator/e

Moderator

Studio Qëndrore Wien Austri

Veton Demhasaj (naki)

Moderator/e

Studio 2. Wien Austri

kërkojmë moderator/e

100% Disponim & Argetim me ne

RadioDeçani është një radio private dhe tërësisht e pa varur, në shërbim të dëgjuesve 24/7. Fillimisht kemi startuar me program me 18 Dhjetor 2007, dhe që atëher ka për qëllim afirmimin e muzikës Shqipe, si dhe promovimin e Artistëve të rinjë të cilët deri tani nuk kanë pasur rast që të promovohen përkundër cilsisë dhe kualitetin që ata ofrojnë. Ne jemi një staf dhe një radio ndryshe nga ato që jemi mesuar ti dëgjojme, Idea për realizimin e këtij projekti ka qenë që mosha rinore të jetë sa më afër dhe ti përcjell hap pas hapi renditjet ose listat e muzikës aktuale vendore.

R

sherbimet tona

Çfarë ne krijojmë në Radio Deqani
Web hosting, Web Design, Radio Streaming,

R

sherbimet tona

Çfarë ne krijojmë në Radio Deqani
Web hosting, Web Design, Radio Streaming,

R

sherbimet tona

Çfarë ne krijojmë në Radio Deqani
Web hosting, Web Design, Radio Streaming,

Radio Deçani

Përshëndetje për të gjithë

Të nderuar vizitor të faqës tonë të internetit www.radiodeqani.net
Kemi knaqësin e veçantë që ju jeni në mesin tonë, prezenca juaj në Radio Deçani do ta begatoj edhe më shum argëtimin tonë…!

Për çdo konsultim apo informat në lidhje për Radio, kontakto me drejtorin general të Radio Deçani Vaton DEMHASAJ (naki),…

info@radiodeqani.net

Tring & Tibo

Info

Mbështetje / Support  Tring-tv & Tibo-tv

Mbështetje për Abonime & Riabonime,Tring tv & Tibo tv

Veton Demhasaj (naki)

Hënë: 14:30-18:30
Martë: 09:30-12:30 / 13:30 – 18:30
Mërkurë: 14:30-18:30
Enjte: 09:30-12:30 / 13:30 – 18:30
Premte: 09:30-12:30 / 13:30 – 18:30
Shtunë:
Me Termin

Orari i Kujdestaris
E Hënë – E Premte 09:30 – 19:30
E Shtunë 11:00 – 15:00

Veton Demhasaj Austri

Mobil: +43 660 321 0770
Viber/WhatsApp: +43 660 321 0770

Kordinator për Tring tv & Tibo tv

Orari i Dyqanit, Tring tv & Tibo tv

Faton Binakaj

Hënë: 14:30-18:30
Martë: 09:30-12:30 / 13:30 – 18:30
Mërkurë: 14:30-18:30
Enjte: 09:30-12:30 / 13:30 – 18:30
Premte: 09:30-12:30 / 13:30 – 18:30
Shtunë:
Me Termin

Orari i Kujdestaris
E Hënë – E Premte 09:30 – 19:30
E Shtunë 11:00 – 15:00

Faton Binakaj Gjermani

Mobil: +49 176 420 39 677
Viber/WhatsApp: +49 176 420 39 677

[revslider_divi revslider_divi=”%91rev_slider alias=%22woo-feature-slider-static%22 slidertitle=%22Abonimet 12 mujor%22%93%91/rev_slider%93″ _builder_version=”4.19.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}” _i=”0″ _address=”10.0.0.0″ theme_builder_area=”post_content” /]
[revslider_divi revslider_divi=”%91rev_slider alias=%22woo-carousel-one-static%22 slidertitle=%22Abonimet nga 1 deri ne 12 muaj%22%93%91/rev_slider%93″ _builder_version=”4.19.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}” _i=”0″ _address=”10.1.0.0″ theme_builder_area=”post_content” /]
Tring Tv EU

Tring Tv EU

Abonime & Riabonime

Abonime Satelitor me Aparat

Abonimet e kombinuara me Dekoder

Abonime me Modul

Abonimet e kombinuara me modul  

TiBO Tv EU

Tibo Tv eu

Abonime & Riabonime

IPTV

Abonimet Familjare me IPTV Box

iPtv

Abonimet Premium me IPTV Box  

IPTV

Riabonimet Familjare me IPTV Box

iPtv

Riabonimet Premium me IPTV Box  

Radio
e mbar
Shqiptare

Web Hosting

Radio Deçani HOSTING

Web Site

RadioStreaming

RadioStreaming

Radio Streaming

na kontaktoni

1160 Wien. Austria
+43 660 321 0770
info@radiodeqani.net
NA KONTAKTO ME WHATSAAP