SUPER OFERTË për të gjithë bashkëkombasit tanë në: Europën Perendimore.

Nxitoni në të gjitha pikat e shitjes Tring EU sepse një ofertë si kjo vjen vërtetë rrallë.

Përjetoni emocionet e të gjitha ngjarjeve sportive në 5 kanale HD dedikuar sportit.

Mos humbisni asnjë ndeshje të 7 kampionateve sportive çdo ditë: Uefa Champions League, Belg, Skocez, Portugez, Zvicerian, Kupa e mbretit dhe Formula-E....

KUJDES NGA PLATFORMAT PIRATE

Lista e platformave që piratojnë PA Të DREJTA kanalet TRING është si mëposhte: 1. ALBOX, 2.TVALB, 3.TIBO, 4.TV ALB, 5.NIMI TV, 6.ZANA IPTV, 7.ALBIPTV, 8.NIMITV, 9.GODOTEK, ....

Themelimi i RadioDeqani

RadioDeqani startoi për herë të parë më 18 Dhjetor 2007, ku kësaj radio ja dhanë besimin një numër i madhë miqësh, ndëgjues dhe bashkatdhetarë anë e mbanë botës....

RadioDeqani

RadioDeqani Radio e Mbar Shqiptare....

DËGJO RADIO'N LIVE

ABONIMET MY TRING IPTV PËR PAISJE MOBILE DHE TABLET

OFERTA E MY TRING IPTV Në EUROP

My Tring IPTV tashmë mund të shijohet në Çdo cep të botës duke ju mundësuar shikimin e një programacioni të larmishëm me paketën me mbi 120 kanale + Uefa Champions League të përfshirë edhe në paisjet Mobile për mes iOS dhe Android"yourTV "app.

dec tel

  •  

  • * Për përmbajtjen e paketës sportive në platformën Tring klikonikëtu.

  • * Lista e plotë e kanaleve My Tring IPTV kohë pas kohe mund të ndryshoje klikonikëtu.

  • Për ti shiquar kanalet e platformës My Tring IPTV në paisjet Mobile si dhe Tablet juve ju nevoitet të shkarkoni"yourTV " app për paisjet iOS dhe Android.
  •