SUPER OFERTË për të gjithë bashkëkombasit tanë në: Europën Perendimore.

Nxitoni në të gjitha pikat e shitjes Tring EU sepse një ofertë si kjo vjen vërtetë rrallë.

Përjetoni emocionet e të gjitha ngjarjeve sportive në 5 kanale HD dedikuar sportit.

Mos humbisni asnjë ndeshje të 7 kampionateve sportive çdo ditë: Uefa Champions League, Belg, Skocez, Portugez, Zvicerian, Kupa e mbretit dhe Formula-E....

KUJDES NGA PLATFORMAT PIRATE

Lista e platformave që piratojnë PA Të DREJTA kanalet TRING është si mëposhte: 1. ALBOX, 2.TVALB, 3.TIBO, 4.TV ALB, 5.NIMI TV, 6.ZANA IPTV, 7.ALBIPTV, 8.NIMITV, 9.GODOTEK, ....

Themelimi i RadioDeqani

RadioDeqani startoi për herë të parë më 18 Dhjetor 2007, ku kësaj radio ja dhanë besimin një numër i madhë miqësh, ndëgjues dhe bashkatdhetarë anë e mbanë botës....

RadioDeqani

RadioDeqani Radio e Mbar Shqiptare....

DËGJO RADIO'N LIVE

KUJDES NGA PLATFORMAT PIRATE

Tring njofton të gjithë klientët se një sërë platformash në treg piratojnë në mënyrë të paligjshme dhe evazive kanalet dhe programet e TRING. Përdorimi PA TË DREJTA i kanaleve dhe prodhimeve eksklusive të TRING përbën një shkelje të rëndë ligjore, mashtrim dhe vjedhje për klientët. Ju paguani për një shërbim që mund t’iu ndërpritet në çdo kohë.

Kështu që le të luftojmë së bashku piraterinë duke i thënë JO të gjithë platformave pirate dhe duke i denoncuar ato në info@tring.tv.

Lista e platformave që piratojnë PA TË DREJTA kanalet TRING është si m’poshte:

1. TIBO,

2. TV ALB,

3. NIMI TV,

4. ZANA IPTV

5. ALBIPTV,

6. GODOTEK,

7. ALBOX,