+436603210770 info@radiodeqani.net

Çmimet

Filloni stacionin tuaj radiofonik me ne duke përdorur softuer dhe harduer të lehtë për t’u përdorur dhe të qëndrueshëm.

Të përfshira në të gjitha planet:

Ndryshe nga kompanitë e tjera, ne nuk e tarifojmë botën për shërbime shtesë. Shikoni se çfarë përfshihet në të gjitha planet tona më poshtë.

N

Player HTML5 i personalizueshëm

N
Ndërfaqe intuitive
N
Mbrojtja DDOS
N

Zgjedhja e paneleve të kontrollit

N
Këshilla të dobishme për marketing
N
Analiza e dobishme
N

sistencë me transferimin e skedarëve

N
Infrastrukturë e besueshme
N
Mbështetje e jashtëzakonshme për klientët
Një panel kontrolli relativisht i ri me shumë karakteristika që nuk janë sjellë në treg nga panele të tjera, SonicPanel duket se është përpara lojës me grupin e tij të veçorive.
SonicPanel mbështet transmetimin SHOUTcast dhe Icecast, duke përdorur DJ automatik dhe transmetim të drejtpërdrejtë DJ. Ai përmban një ndërfaqe të lehtë për t’u përdorur, menaxher skedarësh të bazuar në ueb, raportim të avancuar të statistikave dhe pajisje shtesë të përshtatshme të integruara për faqen tuaj të internetit.

Çfarë mund të bëjë?
Si me të gjithë softuerin, ai ka kufizimet e tij, por gjithashtu ka disa veçori të shkëlqyera që transmetimet në mbarë globin i konsiderojnë jashtëzakonisht të dobishme. Tani për tani – le të përqendrohemi në gjërat pozitive!

DJ inteligjent automatik i cili do t’ju lejojë të krijoni lista logjike për luajtje dhe të planifikoni muzikën tuaj sipas dëshirës tuaj.
Statistika gjithëpërfshirëse për të gjurmuar kur dhe si dëgjuesit tuaj po akordohen në stacionin tuaj të radios.
Dëshironi të flisni në radio pa pasur mikrofon? SonicPanel ka një veçori të integruar ku mund të shkruani atë që dëshironi të thoni dhe do ta shpallë atë drejtpërdrejt në transmetim!
Këto janë vetëm një pjesë e vogël e veçorive që ofron SonicPanel, ne rekomandojmë të provoni drejtimin e SonicPanel duke përdorur provën tonë 7-ditore falas!

Çfarë nuk mund të bëjë?
Siç e përmendëm, i gjithë softueri ka kufizime; disa gjëra janë ndërtuar që të sillen ndryshe dhe prandaj është e rëndësishme të merren parasysh disa gjëra për të cilat softueri mund të mos jetë në gjendje t’ju ndihmojë!

Po kërkoni një sistem të avancuar automatizimi? Kjo ndoshta nuk është për ju. Nuk do të mund të krijoni lista luajtjeje të ndërprera ose lista luajtjeje që përdorin transmetime transmetimi të palëve të treta.
SonicPanel nuk ka FTP të integruar, që do të thotë nëse dëshironi të ngarkoni një sasi të madhe skedarësh në veçorinë Auto DJ në SonicPanel; ju do të duhet ta bëni atë përmes shfletuesit tuaj të internetit.
Vendimi përfundimtar…
SonicPanel është një softuer i shkëlqyeshëm, por nuk është pa të meta. UI mund të jetë pak konfuze për përdoruesin e ri, me veçori të fshehura në vende të ndryshme; mund ta bëjë mjaft të vështirë navigimin në panel. I ngjan shumë cPanel ose WHM, nëse jeni mësuar me një mjedis të mbajtjes në internet.

Disa nga veçoritë shtesë, të tilla si “Text-to-Air” janë një shtesë e shkëlqyeshme për panelin dhe jam i sigurt se do të shohim së shpejti funksione më shumë të dobishme.

Zgjedhja e një paneli kontrolli mund të jetë një proces i frikshëm, por mos kini frikë! Ekipi ynë miqësor i mbështetjes është gati për të ndihmuar. Përdorni veçorinë tonë të bisedës live ose paraqisni një biletë nëse keni ndonjë pyetje ose shqetësim.